Att leda är att kommunicera

 

Välkommen till ett seminarium med workshop i ledarskapets kommunikation!

 

Vi tar avstamp i den egna verkligheten och ger dig verktyg du kan använda på hemmaplan. Seminariet varvar teori med reflexioner och övningar. När vi skiljs åt har du med dig en verktygslåda för kommunikation med dina medarbetare och en handlingsplan hur du vill gå vidare.

 

Dagarna kommer att ha fokus på följande områden:

 

• Det kommunikativa ledarskapet

• Kommunikation och förändring

• Varumärket – en kommunikativ plattform

• Kommunikationsverktyg

 

Du kan välja mellan två alternativ:

 

Alternativ 1

Tid: 20 augusti – 22 augusti 2014

Plats: Änglagård utanför Sundsvall

Alternativ 2

Tid: 1 oktober – 3 oktober 2014

Plats: Coursegoules utanför Nice, Frankrike

 

Processledare är Monica All, konsult i kommunikation och ledarskap och med en gedigen erfarenhet som utbildare, processledare och coach för ledare. Monica har i många år varit kommunikationschef/-direktör i många organisationer.

Deltagande inkl måltider och transfer kostar inget för nätverksdeltagarna utan ingår i nätverksavgiften. Kostnad för resa och boende tillkommer. Kostnaden för flyg och boende är likvärdig i båda alternativen

 

Anmälan görs till per.tarnfors@etarn.se eller per telefon till 070 301 04 07.

 

Praktisk information

Vi börjar på eftermiddagen dag 1 med introduktion och presentation av varandra och avslutar dag 3 klockan 14:00. Möjligheter till eget program resten av dagen och det följande veckoslutet finns. Som en del i programmet lägger vi in aktiviteter av lokal prägel med anknytning till tema Kommunikation.

 

Till Änglagård kan man åka bil alternativt tåg och flyg till Sundsvall. Vi ordnar med transfer till Änglagård.

 

Till Coursegoules flyger man till Nice. Norwegian har direktflyg Stockhollm-Nice kl 9:35 – 12:40 för endast 749 SEK. Priset kan dock variera beroende på när man beställer biljetten. Vi svarar för transfer till hotellet, som ligger i Vence ca 20 minuter från Coursegoules, och sedan vidare till Coursegoules där vi har vår workshop.

 

Var och en bokar sin egen resa och vi bokar hotellrum.

 

   Änglagård                                                                                           Coursegoules                                                            

 

Änglagård, en typisk träpatrongård, ligger i vacker norrländsk natur ca sex mil utanför Sundsvall. Gården erbjuder en inspirerande miljö som stimulerar till lärande och reflexion.

 

Coursegoules, är en gammal fransk by med tusenåriga anor endast 40 minuter från Nice flygplats. Med typisk alpnatur inpå knutarna håller vi vår workshop i ett av byns många stenhus. På vägen mellan flygplatsen och Coursegoules ligger Vence, där vi bor. De snötäckta alperna och den franska kulturen ger oss nya infallsvinklar på kommunikation och det mänskliga samspelet.

 

Vi vill ha din anmälan om deltagande för båda alternativen senast den 27 juni 2014