Att utvecklas i Nätverk för ledare

 

Våra Nätverk är forum för erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling. Här träffas ledare från olika funktioner och vitt skilda företag och organisationer. Deltagarna får prata ut om idéer och problem, söka nya kunskaper, infallsvinklar samt får ett värdefullt kontaktnät.

 

Etärnkonsult sammanför chefer och ledare från helt olika verkligheter för individ- och organisationsutveckling

 

Välkommen till en "upptäcktsresa" där vi är "reseledarna" och du bestämmer vart vi skall åka. Så skulle man kunna beskriva våra nätverk för ledare. Idén är att du får utbyta tankar och erfarenheter med chefer och ledare i andra branscher för egen utveckling och gemensam nytta. Principen "öppenhet inåt och sekretess utåt" gör att du fritt kan diskutera idéer och problem som rör din organisation och din vardag. Vi önskar dig välkommen att delta.

Fakta om nätverken

Varje nätverk med ca 9 deltagare träffas ca var 7-e vecka under ett år. Värdskapet roterar mellan deltagarna. Alla grupper sammanförs vid gemensamma heldagsseminarier som avslutas med middag. På sommaren arrangeras längre möten på vår konferensgård "Änglagård" i mellersta Norrland och i vårt gamla medeltidshus strax norr om Nice i Frankrike. Utöver nätverksprogrammet arrangeras för nätverksdeltagarna managementresor utomlands. Vid varje nätverksmöte kan deltagarna söka nya kunskaper och diskutera de områden som de har nytta av i den egna organisationen och yrkesrollen.

 

Mötena innehåller allt som handlar om ledarskaps-, organisations/företags- och marknadsutveckling samt även om personlig utveckling

 

Deltagaravgiften inklusive seminarier är SEK 28 000 exkl. moms per år.